JÓGA - HANG - ÉRINTÉS. XANAX HELYETT

Mire számíthatsz, hogyan történik ez:

  • Energetizálással és az elme elcsendesítésével

A Jóga ősi rendszere olyan légzőgyakorlatokat és egyszerű, nem megterhelő mozdulatsorokat hagyott ránk, amelyek hatékonyan harmonizálják az idegrendszerünket és az energiarendszerünket, kihatva érzelmeinkre és az elménkre is.

  • Rezgésben

A Tibeti hangtálak harmonikus rezgéseket bocsájtanak ki, melyek áthangolják testünket, érzelmeinket és elménket elcsitítják. A belső utazásban segítségünkre lesznek hang drumok, Gong, és más hangszerek is. Abban segítenek, hogy megpihenj, elengedd magad, miközben a hangok vesznek szárnyaik alá.

  • Érintésben

 

Az érintés minden ember elsődleges szükséglete. Érintve jövünk a világra, édesanyánk ölelése, szerető melegsége nélkül elpusztulnánk. Felnőttként ugyanígy szükségünk van az érintésre és arra a feltételekhez nem kötött szeretet-minőségre, amit csak az érintés tud közvetíteni.

 

Mire nem kell számítanod:
  • Itt nem kell megfelelned, elvárásokat teljesítened. Olyan mértékben és formában lehetsz jelen velünk, ahogy számodra komfortos és nem megterhelő.

  • Nem kell beszélned a problémáidról és az állapotodról, hiszen éppen az a célunk, hogy ezúttal ne ezekkel, hanem önmagaddal, a belső (zajongó elme által háborítatlan) bölcsességeddel tudj kapcsolódni.

 

Kereteink:

Kéthetes ritmusban várunk, csütörtök esténként 6 és 8 óra között. Első alkalommal 2018. szeptember 20-án.

A csoport nyitott, jöhetsz rendszeresen is és alkalmanként is. A részvételed viszont legkésőbb aznapi regisztrációhoz kötött, hogy biztosan legyen helyed.

 

Ha szükséged van rá, gyerekfelügyeletet tudunk biztosítani, 750 Ft/óra ellenében.  

Várunk szeretettel:

Sára Norbert (valtozhatsz@gmail.com; +3630/602 5870; www.változhatsz.hu

Vidák Vera (vera.vidak@gmail.com; +3620/33 915 99)

Charlotte Hutson Wrenn - Light. A painti

Előfordul az az állapot a gödör alján, amiből még a pereméig se látunk ki. Epizodikusan vagy tartósan, átmenetileg vagy reménytelenül – élethelyzettől függ. Az élethelyzetek lehetnek változatosak, de a gödöralja-érzés mindannyiunkban egyforma. Hideg, kemény, üres, erőtlen, magányos és ijesztő, a semmibe ágyazott elszigeteltség érzése.

Ide szeretnénk beférkőzni hozzád és beszivárogtatni meleget, megnyugvást, megpihenést, puhaságot és körülölelést, az űrt megtölteni hanggal és érintéssel, csitítani a magányt.

Charlotte Hutson Wrenn - Light. A painting