Vidák Vera pszichológus, önismeret, egyéni terápia, pszichodráma, counselling therapy
INTEGRÁL SZEMLÉLETŰ ÖNISMERETI WORKSHOP
2013. július 20-21, 10-18 óráig

 

 

Ezt az egyhétvégés integrál szemléletű önismereti workshopot a szeptemberben induló, hasonlótechnikákkal vezetett tíz hónapos önismereti folyamat bevezetőjeként ajánljuk, elköteleződés nélkül.

 

Ez az egy hétvége arra lesz alkalmas, hogy

 

  • egy adott témádban továbblépj;

  • ha úgy érzed, nincs elől témád, rátalálj;

  • a több témád közül megtaláld azt, amelyik leginkább megérett a változtatásra; 

  • a csoport segítségével ráláss mintázataidra, játszmaköreidre;

  • kikristályosodjon, merre indulj tovább az önismereti utadon.

 

A workshopon a megjelenő témákat kis és nagy csoportban és egyéni folyamatokban dolgozzuk fel.

Eszközeink: bodywork,családállítás, pszichodráma, meditáció. Célunk ezen élmények tudatosítása, önismereti szintre emelése, integrálása.

 

 

A pszichodráma színpadán lehetőséged van arra, hogy belső és külső konfliktusaidat megjelenítsd és kívülről ránézve, különböző nézőpontokba helyezkedve juss el a mélyebb megértésig, érzéseid megfogalmazásáig. Ezáltal javíthatsz a kapcsolataid minőségén, csökkentheted a kommunikációs- és konfliktuskezelési nehézségeidet, tehetsz vágyaid, céljaid megértéséért és eléréséért.

 
 
 

A bodyworkben egyéni, páros, és csoportos gyakorlatok során új kapcsolatot teremthetünk önmagunkkal és társainkkal, ezen keresztül fel nem ismert érzéseinkkel, szokásainkkal. A testünkre irányuló figyelem és a belőle kiinduló mozdulatok adta lehetőségen keresztül keresünk új utakat önmagunk és mások felé. Biztonságos közegben fedezhetjük fel szokásos kapcsolódási mintáinkat és próbálhatunk ki, tudatosíthatunk új viszonyulási módokat.

 

 

Családállítás: családunk mintázatai belénk vannak írva, genetikailag és lelkileg is. Az örökségünkbe tartoznak a családi nehézségek: háborúk, tragédiák,elválások, erőszak, kirekesztések, veszteségek, kudarcok, megnemértettségek, az élet és halál számtalan jelensége. A családállítással úgy lehetsz a család tagja, hogy leteheted ezeket a nehéz terheket. A mindennapokban jelentkező blokkok oldásával a generációs minták helyett a saját utadat járhatod.

 


A kétnapos workshop részvételi díja: 24 000 Ft (3 fogásos menü ebéddel).


Időpont: 2013. július 20, szombat és július 21, vasárnap, 10-18 óráig.


Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, VI. Andrássy út 98).


Vezetők:

Vidák Vera

pszichodráma
vera.vidak@gmail.com
+36 20 33 915 99

 

 

 

 

Pető Dóra
mozgásterápia
doradongo@gmail.com

Kemény Péter

családállítás
kemeny@k-reaktor.hu
+36 70 337 20 56