Nehezemre esik eldönteni, mi való ide és mi nem, mert alapvetően nyílt és könnyen megnyíló természetű vagyok, így ami másnak már túlságosan intim és személyes, az nekem még bőven az elviselhetőség határán belül esik. Nyíltságomból táplálkozik talán az elapadhatatlan kíváncsiságom, ami nagy hasznomra válik a munkámban. 

 

Lenyűgöz az emberi lélek, mint szerkezet. A szüleim mindketten mérnökök, vélhetően tőlük hozom a rendszerszemléletekhez való vonzódásomat. Ezekben a szemléletekben azonban nem az egyetlen és kizárólagosat igyekszem felfedezni, hanem az átjárhatóságot, a megfeleltetést, a nézetek közötti rigid falak lágyítását célzom.

Ugyancsak őseimnek, zsidóságomnak köszönhetem az életben, földi létben való otthonosságomat, mely remek tartószerkezetet biztosít a spiritualitásnak.

SZEMÉLYES

Szeretem a zenét. Részévé vált az életemnek.

Szeretem a munkámat. Az identitásom részévé vált.

Régebben rajongtam a könyvekért. Mára válogatósabb lettem, nehezen és ritkán találom meg bennük a flow-t. Azért még törekszem, próbálkozom.. :) 

Az őszinteség rögeszmémmé vált, az igaziságra, hitelességre és a tűhegyes pontosságra törekszem a mindennapjaimban. 

"Minden percben szabadok vagyunk a döntéseinkben. Arról is, hogy mit gondolunk, arról is, hogy akarunk érezni és főleg arról, mit teszünk. "

Váradi Vera pszichológus

                            +3620/33 915 99                                                                          vera.varadi68@gmail.com                             

  • c-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now