PSZICHODRÁMA CSOPORTOK

A pszichodráma mint csoportterápiás eszköz, a csoportjaim alappillére.

Mintázataink, ismétlődő élethelyzeteink tudatosítására, átírására szolgál. A zárt csoport biztonságos közegében elérhetővé válnak erőforrásaink, a kreativitás, a spontaneitás és a személyi rugalmasság, melyek a hétköznapokban is segítségedre lehetnek. Csoporttagként a dráma színpadán ezek segítségével kipróbálhatod magad a konfliktusos helyzeteidben anélkül, hogy számodra kedvezőtlen külső vagy belső kompromisszumokra kényszerülnél. A bátorságod babérjait azonban már a való életedben aratod le.

 

Más eszközökkel a hozott problémák egyéb szintjeihez férünk hozzá.

 

 

bodyworkkel egyszerre többhöz is: mozgásunkban letükröződnek és feltárulnak mindennapos elakadásaink, miközben érintések által gyógyíthatók a korai sérülések, melyeket a preverbális időszak során érintések vagy azok hiánya által szereztünk. A civilizációs és szocializációs beszűkülés következetesen öli a testünkhöz való viszonyunk harmóniáját, nehezíti az intimitást, ami az életünk egyik legfontosabb erőforrása. 

 

 

A mozgásmeditáció a dráma eszköztárára épít. Spirituális elakadásokban enged elmozdulást, mint például a transzgenerációs terheknek vagy a kollektív tudattalan archetípusainak átdolgozása.

 

Csoportjaimat legtöbbször vezetőtársakkal tartom, mindegyiknél feltűnő helyen láthatod a nevét és az elérhetőségét. 

(Kép: Jackson Pollock-Black Pouring over Color)