Vidák Vera pszichológus, önismeret, egyéni terápia, pszichodráma, counselling therapy

Ann Croon

Metamorphosis

Ön-Való Pszichodráma és bodywork csoport

 

120 órás zárt félnapos pszichodráma és bodywork csoport 2014. március 19-től kéthetente szerdánként 17 és 21 óra között.

 

A csoport 2014. szeptemberében megnyílik, 3-4 főt várunk, aki becsatlakozna egy áprilisig tartó folyamatba.

 

Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének elköteleződni egy teljes évre, de most belefognának egy intenzív önismereti munkába.

Vezetőtársam: György Kata

 

Azt valljuk, hogy a sorsunkért mi magunk vagyunk felelősek. Bárhol is tartunk az életben, függetlenül attól, milyen problémákkal küzdünk, a megoldás kulcsát a hitelességben látjuk. Azt valljuk, hogy a félelmek, hiedelmek, eltanult vagy megörökölt mintázatok mögött mindenkiben fellelhető az önazonosság, az arany iránytű, mely ösztönösen tudja, mi jó neki és mi nem, mi helyes és mi nem, mire vágyik és mi ellen tiltakozik. És előhívható, felnöveszthető bennünk az a bátorság, hogy miután felismerjük önnön értékeinket, kövessük őket, önazonosan döntsünk és cselekedjünk. Ezt a célt követjük, ebben segíthetünk.

Módszereink spektrumát  Weöres Sándor verse fejezi ki leginkább: „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” Mi ezközeink ötvözésével, arrarelé törekszünk, amerre te fókuszálsz.

 

Eszközeinkről:

 

A pszichodrámát mintázataink, ismétlődő élethelyzeteink tudatosítására, átírására használjuk. A zárt csoport biztonságos közegében elérhetővé válnak erőforrásaink, a kreativitás és a személyi rugalmasság, melyek a hétköznapokban is segítségedre lehetnek.

 

A bodywork hozzásegít a rejtett, vagy korai elakadások felszínre hozásához. Olyan szintekhez férünk így oda, ahol a szavaknál bölcsebbnek bizonyul a testbe zárt tudattalan, és mozgósításával a saját nyelvén születhetnek új megoldások.

 

Kognitív módszerekkel a hiedelemrendszereinket és a mögöttük megbúvó félelmeinket ostromoljuk, hogy visszanyerjük tudatunk szabadságát az elavult, tévesen beidegződött sémáink börtönéből.

 

Mozgásmeditációval a mindennapi életünkre kiható spirituális tartalmak válnak hozzáférhetővé.

 

A csoportok időpontja: ​​​​​​​​​​kéthetente fél napok, szerda esténként 5 és 9 óra között az alábbi dátumokon: március 19, április 2, 16, május 7, 21, június 4, 18, majd a nyári szünet után:

 

2014. szeptember 3, 17, október 1, 15, november 5, 19, december 3, 17, 2015. január 7, 21, február 4, 18, március 4, 18, április 1, 15.


Helyszín​​​​​​​​​​: MagNet Közösségi Ház (Budapest, VI. ker. Andrássy út 98.)

A foglalkozások ára: 7000 Ft/alkalom. A második alkalom után lehet elköteleződni a folytatáshoz, ezután a hiányzásokat is fizetni kell.

 

Szívesen válaszolunk további kérdéseidre, vagy itt  jelentkezhetsz:  

György Kata: catalina.gyorgy@gmail.com, tel: 0630 382 0329

Vidák Vera: vera.vidak@gmail.com, 0620/33 915 99