Önismereti pszichodráma csoport


150 órás mély, alapos önismereti szakaszba fogunk bele, zárt csoport keretében.

 

Az indulás időpontja 2014 januárja, péntek délután öt óra.

 

A teljesség igénye nélkül szedtük össze, milyen indíttatásból érdemes csatlakoznod a pszichodráma csoportunkba, de ha puszta önismereti szándékkal jössz, az is nagyon értékes választás (az önismeret fontosságáról itt olvashatsz).

 

Módszerünk, a pszichodráma, segítséget nyújthat számodra kapcsolataid minőségének javításában, kommunikációs- és konfliktuskezelési nehézségeid csökkentésében, vágyaid, céljaid megértésében és elérésében, mások jobb megértésében, érzéseid megfogalmazásában, igényeid képviseletében. Ez persze, nem minden. Elakadni sokféleképpen tudunk, a pszichodráma arra ad lehetőséget, hogy több szemszögből nézzünk ra azokra a problémákra, amelyekbe beszorulva nehezített a rálátás. A tudatosítás és az érzelmi átélés az első lépcsőfok a változás felé, melyet a feloldás, az erőforrások aktiválása és a továbblépés követhet.

 

Részletes tudnivalók:

Csoportunkat 150 órásra terveztük. ez idő alatt bőven adódik lehetőséged és alkalmad a saját folyamataid alapos végigjárására.

 

A zárt csoport előfeltétele az intim légkör létrejöttének, mely biztonságérzetet nyújt, segít a gátak, gátlások leküzdésében, elősegíti a megnyílásodat, ezáltal az előrehaladásodat. Az első két alkalom elteltével eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a csoportba a folytatáshoz.

 

A csoportot kéthetente péntek délutánokban, 17 és 21 óra között tartjuk, két közbeiktatott intenzív hétvégével, melyek időpontját legkésőbb a november 15-i újrakezdés napján tudatjuk veled.

Vezetőtársam igen tapasztalt és régi dramatista, remek pszichodráma vezető, Fodor Gábor.

 

 

Helyszín: MagNet Ház (Budapest, VI. Andrássy út 98.)

 

Létszám: 8 -12 fő.

 

Részvételi díj: 7000 Ft/nap. A második alkalom után vállalt elköteleződés azzal jár, hogy ezt követően a hiányzásaidat is fizetned kell.

 

Időpontok: 2014. januárjától kezdődően kéthetente péntek délutánonként 5-től 9-ig.

Jelentkezhetsz, vagy személyesen is érdeklődhetsz a vezetőknél:

 

 

Fodor Gábor (impromania@gmail.com)

 

 

Vidák Vera (20/33 915 99, vera.vidak@gmail.com)

Szeretettel várunk: Gábor és Vera

Vidák Vera pszichológus, önismeret, egyéni terápia, pszichodráma, counselling therapy