ONLINE TANÁCSADÁS

A Covid néhány éve megváltoztatta az elképzeléseinket arról, hogy mit jelent az "online". A járvány hatására sokan bekényszerültek az online térbe: otthonról dolgoznak, számos dolgot elérhetünk már online, kapcsolataink egy része is átkerült a virtuális térbe. Az online tanácsadás alatt azóta két dolgot értek. 

1. Lehetőséged van nem kimozdulni otthonról, nem szempont, hogy helyileg honnan és hova kell utaznod ahhoz, hogy résztvegyél a tanácsadáson. Nem szükséges, hogy egy ülés időtartamába belekalkuláld az utazást. Az üléseket internetes videó- és/vagy hanghívó programokon keresztül is folytathatjuk. Az elmúlt években sok tapasztalatot gyűjtöttem erről a műfajról és jól működik. Amennyiben online folytatott tanácsadásra jelentkezel, a részletes tudnivalókról az első e-mailemben tájékoztatlak. 

2. Ha kérdésed van, amiben tanácsot szeretnél kérni, vagy csak megosztanád gondolataidat, tapasztalatodat, közvetlenül itt is megírhatod. 1-2 napon belül válaszolok neked.
 
Az erről a felületről elküldött kérdéseid csak abban az esetben lesznek olvashatók a honlapon, ha ebbe beleegyezel és a leveledben is jelzed.

Kérdésedet, üzenetedet sikeresen továbbítottuk!