ONLINE TANÁCSADÁS

A COVID járványra való tekintettel jelenleg online dolgozom.

Itt tájékozódhatsz arról, milyen élethelyzetekkel találkoztam már a munkám során. Ha a sajátodat nem találod, kérdezz. Előfordul, hogy egy jelenségre különböző terminológiát használunk. A mentális betegségekkel való megbélyegzést például kifejezetten kártékonynak tartom, így szándékosan nem is használom ezt a nyelvezetet. 

Münchausen báró képes volt arra, hogy a vízből saját hajánál fogva ügyesen kiráncigálja magát, és ezt sokszor szeretjük szimbolikusan értelmezni: az elmúlt évtizedek kultúrája, nevelési szándékai azt erősítették bennünk, hogy inkább a rációra, mint az érzelmekre hagyatkozzunk, hogy erős ember nem sír és nem érzelgősködik, hogy a gondjaink megoldásában csak magunkra számíthatunk. Münchausen tette azonban a fizika törvényeibe ütközik, okosabb tehát, ha némi szkepszist viszünk a szimbolikus értelmezésébe is.

A kettőnk együttműködésében közösen alakítjuk ki, milyen módszer lesz leginkább segítségedre. Ebben a kérdésben sok a spontaneitás, az adott pillanat és az adott probléma szülte megoldások. Ezért csak arról tudok számot adni, milyen eszközök vannak a repertoáromban, ám hogy ezek hogyan, mikor, milyen kombinációban kerülnek elő, együtt döntjük majd el.

Ha lenne egy kérdésed, és úgy érzed, a válasszal iránymutatót kaphatsz, írd meg bátran!

Ha inspirációt, egy külsős véleményt szeretnél ahhoz, hogy valamiben dönteni tudj, tedd fel a kérdésedet!

A leveledben külön térj ki arra, ha nem szeretnéd, hogy nyilvánosan olvasható legyen!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

​Hírlevelekből aktuális programokról, workshopokról, érdekességekről értesülhetsz.​

If you are a foreigner living in Budapest and you speak a fluent English, do not allow language barriers preventing you from getting the help that you may need. 

Although I'm not a native speaker, my English and Russian are stable enough to understand you profoundly.