Bodywork alapú integrált csoport

Testbezárt  lyukak 

 

2016 október 5-től.

 

A testünk hordozza, magába zárja a sérült mintázatainkat, érzéseinket, traumáinkat attól a pillanattól kezdve, hogy beleköltözünk. Ezek egy része tudatos, nagy része azonban nem. Vagy azért, mert olyan korán keletkezett, hogy jótékony amnézia takarja, vagy mert mélyen elástuk, nem hozzáférhető.

 

Lyukas foga kinek ne lenne. Ha nem gondoskodom a lyukas fogamról, idővel pokollá válik az életem. A fogfájás eluralja minden gondolatomat, percemet. Ugyanez történik, ha elakadásaink irányítják az életünket: viselkedésünket,

Jill Claire: I Wasn’t Looking

választásainkat, döntéseinket, érzéseinket és megéléseinket akapcsolatainkban.

 

A fogász feltárja, kifúrja, kitisztítja a romlást. Kétszer akkora, tátongó, de romlatlan űrt képez a szájban. Fertőtleníti, többszörösen alábéleli, beragasztózza és végül betömi. Mi a bodyworkot használjuk arra, hogy hozzáférjünk a pszichénk preverbális korban keletkezett vagy a tudat elől elfedett, testbezárt lyukaihoz. A csoportban egymást pedig abban segítjük, hogy a testszintű kapcsolódásokon keresztül alábéleljük és begyógyítsuk, újraírjuk a valamikor kapcsolódásban sérült mintákat.

 

A tünetek, amikkel érdemes a bodyworkhoz fordulnod:

  • pszichoszomatikus betegségek

  • függőség és függés (szer-, társ-, kényszer)

  • testképzavar, testidegenség, szexuális zavar, intimitás-gond

  • evészavar, alkolhol-problémák

  • impulzivitás zavar, érzelemkontroll zavarai (féltékenység, irigység, agresszió, düh, szorongás, félelem, kontroll kényszer)

  •  

A 2017. júniusáig tartó zárt bodywork csoportot (elköteleződés az első alkalom végén) 2016. október 5-től kezdődően minden második SZERDÁN 17:15 és 21:30 óra közötti rendszerességgel tartjuk. Utolsó alkalom: 2017. június 28.

Helyszíne a MagNet Közösségi Ház.

 

Ára 8000 Ft/alkalom, amit elköteleződés esetén hiányzáskor is fizetni kell.

 

Jelentkezni, érdeklődni a vezetőknél tudsz:

 

Pető Gábor (pgabor09@gmail.com; 0620/99 79 150)

Vidák Vera (vera.vidak@gmail.com; 0620/33 915 99)